A harmadik karácsonxyi sütink idén...
Még soha sem csináltam....Isteni,mindenkinek ajánlom!
Nálam eddig ez vezet!
Hozzávalók:
250 g margarin
250 g cukor
1/2 citrom
4 tojás
100 g dió
liszt
baracklekvár
Elkészítés:
A margarint a cukorral,a citrom levével és reszelt héjával,valamint 4 tojássárgával habosra kikeverünk,és csak annyi lisztet adunk hozzá,hogy ne ragadjon a massza a kezünkre.
Diónyi golyócskákat formálunk...
Tojásfehérjébe és tört dióba mártjuk.
A golyók tetejét benyomjuk,ide kerül majd sütés után a lekvár.
Előmelegített sütőben 140-150 fokon világosra sütjük.
Még melegen lekvárt nyomunk a közepébe...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése